Filter

Autoradio’s

Als jij op pad bent met de auto wil je natuurlijk graag een lekker stukje muziek hebben onderweg, maar de autoradio moet ook nog eens een beetje gebruiksvriendelijk zijn. Je kunt een Caliber autoradio kopen met veel mogelijkheden, maar ook met minder mogelijkheden. De ene autoradio is de andere niet, maar wat zijn nu de verschillen tussen de autoradio’s? Een goede eenvoudige autoradio kun je prima kopen, maar is compleet afhankelijk van de mogelijkheden die jij wilt die erop zitten. Wij vertellen er je meer over, zodat je een beetje eenvoudiger een keuze kunt maken tussen al deze verschillende Caliber autoradio’s.

Verschillende merken en mogelijkheden

Een heel groot belangrijk verschil tussen de autoradio’s zijn alle merken die er vandaag en de dag zijn. Diverse grote merken, maar ook de wat kleinere merken bieden volop mogelijkheden. Een ander groot, maar toch wel belangrijk verschil zijn de opties die de autoradio’s te bieden hebben. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een auto radio met bluetooth functie of juist een autoradio met USB-aansluiting. De autoradio’s kunnen ook de optie hebben om via de radio te kunnen bellen, maar wat dacht je van een geweldig scherm als autoradio?

Een compleet autoradio met scherm

In de meeste gevallen kun je deze bedienen met de vingertoppen, omdat het een Touch bediening bevat. Ze kunnen naast de bediening ook nog een USB-aansluiting bevatten en je kan in veel gevallen alle opties die jij je maar wenst gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat je veelal handsfree kunt bellen als jij onderweg bent, wel zo veilig toch?

Verschillende prijzen

Het kan natuurlijk niet anders dat de prijzen verschillend zijn, dat heeft te maken met de verschillende soorten Caliber autoradio’s. Het spreekt wel bijna voor zich dat een luxe autoradio met alle opties of juist een touchscreen iets duurder zijn dan de eenvoudige varianten. Dat wil overigens niet zeggen dat de eenvoudigere varianten slechter zijn van kwaliteit, want dat is absoluut niet waar. Alle autoradio’s hebben namelijk zo hun eigen voor- en nadelen, waardoor er niet één is die per definitie slecht is. De verschillende prijzen zorgen er ook voor dat er voor iedereen een geschikte Caliber autoradio te koop is, wat wil zeggen dat je voor ieder budget één kunt vinden.

Wist je dat?

Een aantal leuke weetjes, want wist je dat de autoradio’s wel hele coole verlichting kunnen bevatten? Op deze manier kun jij de knoppen ook in het donker nog steeds goed vinden en druk je niet per ongeluk op het knopje waar je juist niet aan had moeten zitten. De lichtjes kunnen blauw, rood, maar ook warm wit oplichten. Er zijn zelfs Caliber autoradio’s die geheel passen bij de stijl van jouw auto, hierbij kun je denken aan een retro variant. Wel zo leuk en bijpassend als je een wat ouder type auto tot je beschikking hebt of je misschien zelfs wel een oldtimer hebt. Zo één retro variant kan dan zwart van kleur zijn, maar ook een chroom kleur hebben. Een lekker stukje muziek onderweg voor iedereen!